СРАМ! Министерството на туризма с над половин милион лева за Канал 3, ПИК и БЛИЦ! (документи)

СРАМ!
Министерството на туризма с над половин милион лева за Канал 3, ПИК и БЛИЦ! (документи)

Сега публикуваме информацията за едно от министерствата с най-тежки проблеми през последните години! Ковид кризата удари туризма най-тежко и Министерството на туризма (МТ), както и цялото правителство на Борисов 3 през 2020г. и 2021г. демонстрираха брутална неспособност за подкрепа към бизнеса и справяне с кризата. Хиляди загубени работни места, множество фалирали и унищожени бизнеси. Хората чакаха с месеци средствата по мерките за подкрепа, а в същото време Ангелкова и правителството на Борисов са наливали стотици хиляди и дори милиони в кафявите медии на Пеевски.

От официалната информация, която получихме от МТ общата сума по девет договора с Канал 3, ПИК и БЛИЦ за последните години е в размер на 540 000 лева с ДДС! Като последния договор е сключен през 2021г. Заради изричното писмено несъгласие на БЛИЦ и неполучените отговори от ПИК и Канал 3, което Министерството на туризма отчита, като мълчаливо несъгласие, НЕ ни предоставят самите договори. От частичния достъп, който получихме става ясно, че между МТ и Канал 3 са сключени 6 договора за 2019 и 2020г, с ПИК – един договор през 2020гг. и с БЛИЦ – два договора през 2020г и 2021г.

Договорите са сключени с цел „закупуване на програмно време за рекламиране на България, като предпочитана туристическа дестинация в изпълнение на провежданата от министъра на туризма държавна политика…“

Държавна политика по наливане на обществени средства в кафявите гнусомети на Пеевски, за да заливат те с помия и клевети бойците и протестиращите и да венцехвалят Вожда и Джипката му!

Става дума за публични средства, за нашите пари. С които властимащите си плащат за комфорт, плащат за медийно „размазване на физиономиите“ на неудобните, плащат на медийни бухалки, плащат с нашите пари!

Споделете!
Кафявите медии, които крепяха и се хранеха от властта на мафията носят солидарна отговорност за извършените от господарите им престъпления. Това са нашите пари.
#БОЕЦ

Министерството на туризма с над половин милион лева за Канал 3, ПИК и БЛИЦ! (документи)