СРУТИЩАТА НА ГЕРБОИДИТЕ

Може да бъде изображение с на открито и текст, който гласи 'срути ce скат от новостроящия ce участък на "струма" край симитли 01.05.2021 09:54; 24 часа онлайн 8652; скат ce срути до трасето на AM "струма" край симитли. земната маса се e свлякла участъка, който все още се изгражда и и не e пуснат за движение на автомобили. кадър: бгнес освен почва и камъни, e паднала и предпазната мрежа. участъкът e c поставена настилка, замрежен скат, маркировка и пътни знаци. мрежите бяха поставени от алпинисти миналата година, предава бгнес.'

Пореден срутен участък. Не знам защо, гербоидите много харесват отвесни склонове с ефирна мрежа, която си въобразяват, че ще спира камъни и свлачища /за неграмотниците от ГЕРБ – дума „срутище“ няма и няма и да има/. Това да изкопаят по-полегат склон или да сложат бетонова преграда, явно ще им изяде комисионните, които знаем, понякога надхвърлят и 50 % от стойността на обществената поръчка.

Работа, работа, работа! Калпава, калпава, калпава! Ураганът от калинки във властта доведе до тотал щета навсякъде. Не останаха читави изпълнители на СМР, всички са само от гербоидните обръчи, няколко, които си делят парите с Онуй и компания. А колко хора ще умрат по калпавите им пътища, изобщо не ги интересува!

И аз лично искам тотална ревизия на всички обществени поръчки за строителство през последните 10 години! И за пораженията, тези фирми да бъдат директно заличавани, а собствениците им никога повече да нямат правото да правят търговски дружества и да участват в управлението на такива. Аман от некадърници и алчни калинки!

Елена Гунчева