Стефан Данаилов: Съжалявам за огорченията, които причиних на любимата ми Мария!

Съжалявам за огорченията, които причиних на любимата ми Мария, изповяда големият актьор Стефан Данаилов в емоционално интервю в предаването „Тази събота“ по БТВ.

„Аз съм й бил верен, но съм и походвал. 2016 г. щяхме да направим 50 години заедно“, разказа Ламбо за голямата си любов – Мария.

Запитан коя е най-смешната случка за тях на двамата, той разказа за посещение в Италия. „Най-смешното е, че ѝ бръкнаха в чантата в Рим и ѝ откраднаха портмонето. Викам ѝ стига ме излага, как така ще ти откраднат портмонето. Трима мъже сме с теб. Тя ми каза: Какво се хилиш, тия пари ти си ми ги дал“, спомни си Стефан Данаилов.

„Ако тя трябваше да ме ревнува, да се е самоубила 100 пъти“, не скри Ламбо. Според него Мария „хал хабер си нямаше от парите. Нямаше представа какво има и какво няма“.

Стефан Данаилов разкри и как съпругата му разбрала за сина му от Ирен Кривошинова – Владимир. „Разбра на два етапа. Още Владо като беше току-що роден. Моята голяма грешка е, че когато той стана на 16 години и Ирен се обади ѝ каза, че е време да дам името си на Владо, аз не казах на Мери, че ще дам името си. Проявих абсолютно малодушие тогава, за да не обидиш единия, да не обидиш другия“, изповяда Ламбо.

Запитан дали са успели да се сбогуват един с друг, Стефан Данаилов разказа, че, когато бил болен и на химиотерапия, прекарвали доста време заедно в къщи. „След химиотерапията аз нямах имунна система и не трябваше да излизам. И така аз на едното диванче, тя на другото.

Тя обаче усещаше и казваше: „Ламбе, Ще си отивам“. Държеше се, докато влязох в ремисия“, каза Стефан Данаилов.

„И до сега ѝ говоря. Има едно кандилце с нейна снимчица и преди лягане минавам и ѝ казвам „Лека нощ, Мери“. Аз съм суеверен, не го ли направя – нещо ще ми се случи“, каза още той

Свързано изображение

http://epicenter.bg

loading...