Стефан Северин: Голям смях, ще проверяват дали Б.Б. лъже!

Голям смях, ще проверяват дали Б.Б. лъже! Така ми се иска да кажа на фалшивите водещи и репортери на правителствената Нова телевизия – ВИЕ СТЕ НЕНОРМАЛНИ!.

Те пък се ерчат да бъдат интересни и обявяват:“Нова тв с платформа за фалшивите новини , хората могат да изпращат линкове към информация, в чиято достоверност се съмняват“, репортери ще я проверяват и ще я определят като достоверна, недостоверна или частично достоверна.

Който има акъл, да мисли: Представяте ли се каква армия от проверяващи на истинската информация трябва има дори само един път да се появи ангелът на мира, скъпата рожба на баба Меркел, протежето на Цв.Цв. – Бойко! Като се юрнат да проверяват големите лъжи на бутафорния премиер, направо ще се блокира платформата, цели дивизии с репортери трябва да му проверяват лъжите, ще се получи нещо страшно! Борисов пет изречения да каже, зад тях се крият петстотин фалшивки!

Това не е възможно и не е по силите на една телевизия! Само Борисов да проверяват!

Ами неговите министри?

О, ами Цветанов? Там ще са нужни няколко хиляди доброволци, които поне в рамките на деня да проверят колко лъжи е сервирал най-гениалният учител по физкултура!

До тук добре! Ще работят къртовски , денонощно да проверяват дали лъже Борисов, Цветанов и цялата шайка.

А като ги хванат? Как тогава тяхната телевизия ще обяви, че ни заливат с фалшива информация?

Голям смях ще пада!

http://pogled.info

 

loading...