Стефан Янев довърши партиите в НС

Посочи, че се занимават със собствения си нарцисизъм

Лидерът на партия „Български възход“ – Стефан Янев довърши парламентарно представените партии.

„БСП няма много време да маневрира и да търси едно или друго обстоятелство, наложително е сега да се реши, при положение че месеци не са успели да намерят решения на много от въпросите, за които става въпрос. Чистият вариант, който българските граждани виждат, е отиване на избори“. Това заяви той в ефира на Българското национално радио.

В допълнение Стефан Янев посочи, че шансовете на третия мандат са близки до тези на първия и втория. Казано с други думи – клонят към нула.

„Партиите в парламента се занимават със собствения си нарцисизъм и все по-рядко се обръщат към реалните проблеми на хората… Мястото на партиите в Народното събрание е да взаимодействат на базата на принципи и правила“.

В заключение Стефан Янев посочи, че кадровите проблеми на формацията му вече са решени, а структурите по райони в страната се изграждат в момента.
„Нашата партия ще се финансира, както е предвидено в Закона за политическите партии. В регистрацията ще имаме дарителска сметка. До момента се финансираме с лични средства“.
Източник: trud.bg