Стефан Янев претърпял ”безумен хейт” във Facebook

Лидерът на партия ”Български възход” Стефан Янев написа в профила си във Facebook, че след вчерашната му публикацията за Архангелова задушница по негов адрес се е изсипал ”безумен хейт”.

„Откъде тази омраза? Откъде тази злост?“, пише Янев.

„Ясно е, че имам опоненти, които са ме „поръчали“ – това е част от играта. Когато съм приел да стана публична личност, съм поел и риска да участвам в подобни „игри“, за които трябва да плащам с цената на личния си комфорт. Заболя ме, когато иначе реални хора с реални профили, манипулирани от поръчителите, се връзват на тяхната пропаганда“, написа Янев.

Той пита защо сме допуснали маргинали да определят дневния ред на обществото.

„Отговорът, който намерих за себе си, е, че се загубихме в обема на постъпваща информация и станахме подвластни на принципа „Пише го, значи е вярно!“, допуснахме да станем част от безумието интернет тълпа“, смята лидерът на „Български възход“.

Янев цитира думи на американския президент Дж. Ф. Кенеди: „Никога не питай какво държавата е направила за теб, а какво ти си направил за държавата!“.

„От днес до 22.11.2022 г. ще качвам по един негов цитат и ще го трансформирам към мислещата и искаща истината част от мрежата. „Никога не питай какво ми казва постът отсреща, а какво личността зад него е направила за обществото!“, завършва Янев.

frognews.bg