СТИГА С ТЕЗИ МЪЖЕ, БЕ! ВСИЧКИ СМЕ ДЖЕНДЪРИ!

Олеле, чак сега осъзнавам колко съм задръстена и консервативна. Прочитайки публикацията, разбирам, че имам капаци на очите и неправилни схващания. Но….вече прогледнах. Прави са евроджендърите, мъжете са вредни, всички трябва да станат п@тки като тях! Това е бъдещето!

Вече прогледнах, че неправилно съм гледала на човечеството като на разделено на мъже и жени. Не е тъй! Разбира се, че има 31 пола, които продължават да се размножават незнайно как, но ако искаш да се определиш като трансджендърхомомарсианец, кои сме ние, че да те пращаме да се лекуваш в стая с тапицирани стени?!?

Тук се отплесвам в разсъждения що тъй дискриминираме животните. Може би защото досега куче-джендър или слон-транссексуален, не сме видели. Те като едни прости същества, се придържат задръстено към биологията. Не знаят за необятния избор, който имат да се самоопределят. И да си избират органите, де. Не че има голям избор според природата, която в нетолерантността си ги е направила само два вида – женски и мъжки /е, понякога и съчетание между тях/. Но природата да си знае мястото и да не се обажда много!

След като със замах видяха сметката на традиционното семейство, на християнските и морални ценности, брюкселските мислители докопаха и езика. Не им харесвал. Имало там мъжки и женски род – отвратителна дискриминация и сексизъм. Всички трябва да са „то“ – джендърче с промит мозък и розово перо за красота!

Честито на феновете на обединена Европа! Започвайте да давате пример и да бъдете за пример за новите ценности!

Елена Гунчева