Стоян Мирчев: Борисов подава ръка към Слави Трифонов

Човекът на „Позитано“ е ходил да пита за субсидиите в МФ. Оттам са му казали, че всичко е наред. Основната вина е в МФ, че не са разходвали правилно сумата. В държавата има много по-големи проблеми. Общото недоверие е голямо към НС. Всички са категорични, че надвзетото трябва да се върне. Това каза социалистът Стоян Мирчев по БТВ.

Патериците на ГЕРБ показаха на тези изори, че не могат да съберат обществено доверие. Борисов в момента протяга ръка към Слави Трифонов.  Търси алтернатива. Управляващите разполагат с целия финансов ресурс за правене на политики.

Конгресът на БСП има дневен ред. Започва процедура по номинации за избор на председател на цялата партия. Сега Корнелия Нинова не е подала оставка. От всички структури валят писма да не подава оставка. Не беше момента за оставка преди изборите. Няма решение за Мая Манолова да е кандидат-кмет на София. Трябва да я питаме какво мисли по въпроса. Органите на партията не са лидерите, а самата партия. Тя трябва да каже кандидатите, които припознава.

.

https://frognews.bg

loading...