Стоян Михалев: От руската тръба тече корупция, а не газ

Той е категоричен, че саботирането на правилата няма да доведе до нищо добро

Стоян Михалев от „Демократична България“ е категоричен, че служебният кабинет играе игра, за да задържи вниманието на русофилския електорат. В този ред на мисли той посочи, че от руската тръба не тече газ, а само корупция.

Така коментира случващото се Стоян Михалев в ефира на предаването „Твоят ден“.
Като основен опонент, Михалев посочи ГЕРБ.

„Искаме модернизация на страната и България на бъдещето. Практиките на ГЕРБ са несъвместими с нашия модел. Ние сме едно голямо европейско семейство, което се подкрепя.
Ако не бяхме в ЕС сега, нямаше да имаме никакъв вариант да се защитим енергийно или икономически. Организираната престъпност щеше да си ходи по улиците спокойно. Лидер на организираната престъпност беше премиер заради европейските средства“, заяви той.

Той бе категоричен, че саботирането на правилата няма да доведе до нищо добро, дори напротив – ще се стигне до стопиране на евросредствата.
„ЕС ще отпуска средства срещу реформи. Основна тема е депутинизацията на България. Когато започнах да задавам въпроси, бях предупреден, че ще бъда подведен под отговорност по Закона за класифицираната информация. Шефовете на служби бяха защитавани от депутати от ГЕРБ“, разкри Михалев.
Източник: lupa.bg