Стоян Тончев: Явно в България журналистиката трябва официално да бъде закрита!

Явно в България журналистиката трябва официално да бъде закрита! Всичко да е мутри, убийци, прокуратура, Борисов, Пеевски, Домусчиев, Доган…
Ще се изнасяме ли или какво? Не за друго, но ако ни няма – от кого ще се краде?

Днес отново ми бе припомнено, че не трябва да се пише истината. Не мога да разбера какъв толкова голям проблем е за някой, че е бил на контрапротеста в защита на главния прокурор Иван Гешев, че не иска да се говори и пише за това? Срамува се от постъпката си ли?

След заплахите за „повече метални тръби в главата“ ми, започнах да получавам съобщения във Фейсбук, в които „културно“ ми се обяснява, че трябва да сваля въпросната публикация, да не си вра носа, където аз пожелая и прочее.

Кажете ми сега, не че съм умрял от страх – трябва да е станало ясно, че от бой не разбирам! – как да изпратя сигнал до главния прокурор Иван Гешев, че животът и здравето ми са застрашени заради публикация, свързана с неговата кандидатура за главен прокурор и контрапротестите в негова защита, или да се обадя в МВР, което беше командвано от криминали на същите протести?

Това държава ли е или свинарник?

За капак чета, че собственичката на Канал 3, медия свързана с Делян Пеевски, е назначена като шефка на новините в Нова тв.

Мисля, че е излишно да коментирам, че единствената медия, която веднага реагира днес, беше Фрог нюз! Както и Факти.бг.

Благодаря на всички приятели във Фейсбук за бързата реакция и споделянето на информацията.
Видяло се е, че докато не ме убият (успешно), мафията в България няма да се успокои! – https://liberta.bg/%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%B5-%D0%BA%D…

P. S. Снимките са от 2016 г., когато срещу мен се извърши покушение по поръчка на политическаи овластени лица, засегнати от разследванията ми за корупцията и кражбите на публични средства в Поморие.

Снимка на Stoyan Tonchev.
loading...