СХЕМАТА на краят на Борисов

Буда си отива във всякакъв смисъл!

Отляво – Путин.
Отдясно – Тръмп.
Отпред – Европейска комисия.
Отзад – Пеевски и Доган.
Отгоре – ДС, Златев, Цветелина, Божков, Минев, Гегов, Маджо, Пашата и др.
Отдолу – шайка гинки, калинки, харизановци и търтеи.
Това е положението в което се намира в момента Бойко Борисов – Буда. Ситуация, в която няма полезен ход. Ситуация от която има три изхода. Към Орландовци, към бай Ставри, или към Дубай. Ситуация в която селският хитрец сам се вкара. След десет години дерибействане, навеждане, политически предерастлък, алчност, страхове и грабеж, Борисов стигна до края. До своят край. Един страхливец влезе в капана на собствените си страхове и собственото си блато. А именно страховете му го направиха слуга на много господари. А когато господарите се карат, слугата го отнася. И когато превърнеш една държава в кочина, накрая идва Коледата и за господарите на кочината.
Путин и Ердоган държат Борисов с разработки на руските и турските служби за каналите на Буда и Пеевски за контрабанда на каптагон и цигари през Турция за Сирия, Ирак и арабският свят. И не само.
Тръмп държи Буда с разработките на ЦРУ и службите за финансово разузнаване за задграничните сметки на Борисов, с доказателства за сикаджийското му минало, държи го с „магнистка“ сила!
Европейската комисия, на която Буда носи куфарчетата от години има лимит на търпение и алчност. Стотици са сигналите и далаверите, които стоят на трупчета в ОЛАФ, като последният е мегааферата ДжиПиГруп. Дори болните от ишиас имат инстикнт за самосъхранение и един мутраген не може да бъде търпян вечно, въпреки ползите от него. И въпреки куфарчетата.
Доган и Пеевски държат Буда с планини от компромати, включително записи. Пример – запис на среща на Пеевски със Сталийски (в качеството му на човек за връзка към онзи момент с Пеевски) на която се договаря схемата за продажба на Булгартабак и лично процентите на Борисов.
ДС и местните кукловоди държат Борисов, като куче на каишка с целият ченгеджийски инструментариум. Включително с подробните документи от досието „Буда“ разкрито от Биволъ.
А армията от гинки, калинки, харизанки и търтеи държат Буда със собствените си страхове, алчност и малоумие. Първи ще се обърнат срещу него, ако се почустват заплашени, защото им писна да крадат за него, да обират трохите и да служат за бушони.
Това е ситуацията. Описанието е грубо, без подробности, детайли и нюанси, но е достоверно. Борисов е пътник. Във всякакъв смисъл. Въпроса е дали ще опита да продължи агонията, като се изправи срещу господарите си и ще бъде размазан. Достатъчно страхлив е и няма да го направи. Остава другият вариант, да се опита да се откупи и да изчезне, като галевци след избори, или като фидоска след тефтерче.или като Доган след конференция.
Каквото и да се случи обаче, остава въпроса какво правим след това. Ако позволим на ченгетата, мутрите и олигарсите да прокарат следващият си проект (няма заначени дали ще се казва Манолова, Трифонов, Радев и тн.) и да бъдем излъгани отново, то ще продължим да се давим в блатото на мафията и корупцията. Имаме само един ход. Да изпреварим събития. Гражданите да вземем инициативата, да изринем цялото прогнило блато и да си подредим държавата. Без компромиси и без милост. Възмездие и справедливост. БОЕЦ водим тази битка, знаем точно какво искаме и как да го направим!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ

loading...