Сценарият за Мъск…

Сценарият за Мъск…
Идва в България, за да купи чинията на Бузлуджа. Не летището го посрещат репортери и той решава да избяга от камерите.

Качва се в Окей Супер Транс такси. 6 пъти го возят по Цариградско, накрая Мъск се усеща и включва навигацията. Чува гласа на Гергана Стоянова : „Поемете на Североизток“.

Министърът на туризма го кани в парламента. Там среща хора, които не говорят английски. Кирил го поздравява и започва с поздравите. Мъск пуска транслейтор – той е обаче е безсилен пред ПП лидера и забива….

Тръгва по малките софийски улички, но се спъва, пада и чупи радиокарпалната става. Предлага му лечение в Плевен, в болница „Сърце и мозък“, в която нямат нито сърца, нито мозък. Да живее Чайка Фарма…

Мъск е възмутен. Пращат го в Рила, където отцепиха Беър Грилс с десятка за жаба. Нема обхват-нема никой. Звъни да пуснат СтарЛинк в България. След 15 минути се появява сигнал, който предлага лаксатив или лек за хемороиди.

Мъск вдига телефона и поръчва частен самолет. От РВД не са разбрали и докладват, че Русия ни атакува. Полша веднага реагира и шляпа новината. Докато стигне до България, става ясно, че Илън е дошъл тук, да се бори за Украйна и насоса България в конфликта.

Радев излиза с призив към народа да запази спокойствие. Гълъбова прави психопрофил на Мъск и обяснява, че живот на Марс няма, а този човек е за лечение. Следват ръкопляскания…

Станислав Пеев