СЧУПЕНИТЕ ПРОЗОРЦИ СРЕЩУ УБИТАТА БЪЛГАРИЯ

Голямо възмущение в гербоидните медии, че бил счупен прозорец на офис на ГЕРБ от протестиращите. Ама как може, възмутително, вандалщина…..Мъка за един счупен прозорец. Как обаче не чух такава мъка и възмущение за убитите от ГЕРБ по болници, умрелите в мизерия, завинаги напусналите България млади хора? Как не чух подобно възмущение, когато ви наричаше мисирки Главната Мутра а Републиката, а след това всички ни обиждаше на тулупи. Май възмущението ви е подплатено само с финикийски знаци и страх да не загубите работата си!

Аз много добре разбирам, че вие искате протести с песни и танци, малко речи и кротко и мирно разотиване след това. Това ви е удобно и се опитвате да ни убедите, че трябва да е така. Да, ама не! Вие ни убивате, вие убивате болните със съсипаното от вас здравеопазване, убивате пенсионерите с мизерия и постояен стрес, крадете, лъжете, клеветите, използвате държавната машина за престъпните си цели и след това квичите за един счупен прозорец?!? Ай спрете се! И свиквайте! Защото вие не искате да си тръгнете с мир!

И да ви припомня, гербоиди, думите на хан Крум: „Който не ще мира, ще има……!“. Няма да спрете непримиримите с арести и черен пиар. Няма да ни уплашите. Нас не можете да ни купите и не можете да ни уплашите. И краят ви е близо!

Елена Гунчева