СЪБИРАЙТЕ СИ КАТУНА И СЕ МАХАЙТЕ

Палатковият лагер от възмУтени и огОрчени от Президента Радев граждани и селяни е пълен потрес. Честно казано, въпреки простотията Му, очаквах по-голямо старание от ГМР. Ми то това не е лагер, а си е жива излагация. Че и топ-острието на журналиститутките пик-ливата Ива и тя там. Да се смееш ли, да плачеш ли. Пък и само тия ли се навиха, бре? Ми намерете няколко по-така, да оплакнем поне око, то ясно като си отворят устата, какво ще е, ама поне на вид хуманоидно да го докарват.

А може и нИдйелко да се е престарал да се натегне. Или го е организирал, за да разтуши пик-ливото Ивче, останало без любимият си брифингуващ сутрин, сигурно вече е в абстиненция…. Ама неуважаеми, с пари – толкоз. Читав човек няма да ви се навие на простотията. Че и в плакатите няма никаква интрига, никаква закачка, никакъв огън и стил. Някак си ми простеят….то не че се очаква друго от гербавите фенове.

Всъщност, ако ГМР можеше, вече щеше да е свалил Президента. Но не може. И не смее да тръгне направо. Защото знае какво ще Му се случи. Но пък ситуацията е патова – Борисов с всичките си пари и власт не може да накара два и половина милиона българи да не харесват Президента Радев и да си пренасочат подкрепата към избран удобен кандидат за такъв, нещо от рода на Роско Плювналиев. А народът, подкрепящ Президента Радев, все още е неорганизиран за съвместни действия. Ситуацията е патова.

Но Борисов хвърли всичките си ресурси и не успя. А народът още не е казал думата си….

Та, съветът ми е нИдйелко да събира катуна и да намери друго занимание на пик-ливото Ивче! Няма да мине. Или по-скоро, ще покаже тоталното безсилие на Борисов да изправи хората срещу Президента. Но не им стига интелекта, за да го разберат!

Постоянните неуспешни атаки водят до логичният избор, че Борисов се е провалил в тази битка. Всички виждаме, че е уплашен. И ежедневно намалява подкрепата за него редом с неадекватните му действия и огромните кражби и нагла алчност. Така че, Бойко, каквото сам си направиш, никой не може да ти направи….и събирай катуна!

Елена Гунчева

loading...