Събитията в Окраината: Факти:

Събитията в Окраината:
Факти:
Пролетта Русия свърши дизелът за танковете и ся всичките рашки танкове ръждясват в полето.
Загубите на руската армия надвишават броя на жителите на Русия.
Русия свърши ракетите.
Киев е обсипан с ракети и токът е спрян.
Окраината печели войната по всички фронтове.
Зеленски отчаяно проси оръжие и пари, защото не могат да се справят с наличните.
Цялата Окраинска нация воюва срещу агресора.
Незнайно как здрави и прави млади Окраинци са залели Европа. Тъй като не може в никакъв случай да се каже, че са долни дезертьори и страхливци, явно изпълняват някакви тайни бойни задачи срещу рашките по хотелите в Слънчев бряг.

Изводи:
Зеленски е пред стените на Кремъл, а Путин иска да преговаря, за условията как да се предаде.
Окраината печели войната отвсякъде, с досадната подробност, че ако не са наемниците и пращаното оръжие от САЩ и ЕС, ще капитулират за два дена.

Окраина ще победи без всякакво съмнение. Само пратете още един трилион евро на Зеленски.
Клетите бежанци са бедни и многострадални. Това, че идват с лъскави джипове, настояват да ги настаняват в петздездни хотели и смятат това, че ги карат да си мият чиниите след ядене, за робовладелческо поведение, са за заблуда на противника.
За да спре войната, е много важно всички да си сложат Окраинското знаме по профилите, по улиците и в телевизионните студиа. Без съмнение това ще доведе Путин до депресия и инфаркт. И ще подпомогне войната на Зеленски.

На източния фронт нищо ново. Сещам се, че когато руснаците са пред Берлин през 1945 година, от радиото бодро уверяват целокупният немски народ, че печели войната и Русия е победена. Следва бункера и разпознаването по зъбния статус….

Елена Гунчева-Гривова