СЪБУДЕТЕ СЕ В ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ!!!

Уважаеми Софиянци,Софиянци от Перник,от Кюстендил,Софиянци от Плевен,Видин,Монтана и Враца,Софиянци от Пловдив,Пазарджик,Стара Загора,Сливен и Ямбол,Софиянци от Русе,Силистра,Шумен,Велико Търново и всички други малки и големи градове и селца в България!
Уважаеми Българи,от Спартак Варна,Ботев Плд,Локомотив Плд,от Цска,Левски,Лудогорец,Славия и Пирин,Етър и прочие футболни отбори!
Уважаеми Български Пенсионери от БСП,НФСБ,ВМРО,АТАКА,ГЕРБ,ДПС и всякакви други партийки!
Уважаеми Студенти,Интелектуалци,Професори,Доценти,Общи Работници и вие обикновени и жизнено важни за България хора от Село,Полицаи,Военни,Пожарникари и всички останали все още Горди с Предците си Българи!
Наистина ли грам не ви пука,че ни погребват живи в собствената ни държава?
Наистина ли ще продължите да търпите до пълното ни унищожение?
Наистина ли не проумявате,че вие работите като роби за 1000 човека в собствената ни държава?
Наистина ли не виждате,че се крадат Милиарди без капка съвест?
Наистина ли не виждате страха в очите на наглите политически крадци?
Наистина ли не осъзнавате,че всеки един ден, с цялата тази пасмина в парламента ,е пагубен за нас,за децата ни,за България?
Уважаеми Българи,лятото мина,мина отново в повече тъга,отколкото радост,в повече омраза,отколкото уважение,в повече разделение,отколкото обединение,лято на Нарцисизма и Егоизма!
Уважаеми Българи,пуснете си „СТАНИ,СТАНИ ЮНАК БАЛКАНСКИ“ ,пуснете си я,слушайте я всеки ден,докато вникнете в думите на тази песен и докато не осъзнаете,че Нашето Бъдеще е в Нашите Ръце!!!
Аз съм Иван Иванов от Плевен и Ви моля от цялото си сърце и душа

-СЪБУДЕТЕ СЕ В ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ!!!

Ivan Ivanov

loading...