Събудете се, умолявам ви, бъдете Народ, бъдете достойни..

Докога бе хора?
Всяка седмица едно и също, всяка седмица тези на които плащаме заплатите, които “ УЖ” трябва да работят за нас, се гаврят с Народа!
Наистина ли ще продължаваме да търпим тези идиоти да ни управляват?
Патриоти ни обясняват от две години, че са влезли в управлението, за да не дойдат на валст ДПС и БСП, но през цялото време ДПС си гласуват с ГЕРБ, а Псевдо-Патриотите си стоят в правителството и се правят, че не виждат какво се случва, защото властта е сладка и не им се дава!
Вчера Александър Сиди от ВМРО, лично Благодари на ГЕРБ за достойната позиция?
Сериозно ли, г-н ПАТРИОТЕ?
Разликата между Опрощаване и Разсрочване е толкова малка, че и сляп би осъзнал, че всичко е поредната лъжа, че парите пак няма да бъдат събрани, а опростени по давност в бъдеще!
Колко закона в полза на хората приехте за 2 години?
Колко закона приехте и после отменихте, колко от времето ви за работа загубихте в нищоправене?
Но заплатите си ги взимате, редовно и без забавяне, защо ги взимате, продажници?
Нямало коалиция между ГЕРБ и ДПС?
Много ясно, че няма!
На Доган не му трябва коалиция, той ви унижава нон стоп и леви и десни и гербаджии и патриоти, той ви държи всичките, а вие се гърчите в краката му, като червеи!
Толкова ниско сте паднали, толкова сте унижени, толкова гнусни, че като ви видя лицата и се намразвам, че каквото и да правя, вие отцелявате!
Призовавам всички българи, самоорганизирайте се, дайте малко време от себе си и направете подписки във всеки град, нека им покажем, че не сме съгласни да ни правят на маймуни, че Мюфтийството е длъжно да си плати данъците, както всички нас, не след години, не някога, а сега!
Събудете се, умолявам ви, бъдете Народ, бъдете достойни..

Иван Иванов

Снимка на Ivan Ivanov.