Съвсем сериозно Русия поставя Запада на коленца. Ей тъй, докато всички сънуват как са я унищожили

Много интересни новини, много интересни новини, либералите не щат да слушат своя гуру Кисинджър! Не, обръщат му гръб, еманципират се, чудо!
Как да коментирам тази радостна новина?

Абсолютно никакви реакции не предизвика изказването на Кисинджър в главните колонии на гнездото Украйна и България. Зеленски се изрепчи, че щял да си продължи войната, която не е обявил впрочем. Даже планира до края на годината украинската армия да си върне Крим. Пак добре, че не запланирал да си върне Москва! Иска още дьенги и оружие, а другият одиозен корифей Кулеба даже си позволи да размаха гневен пръст на НАТО, че не нападали Русия, за да спасят Украйна! Божкейййй, какво доживях, мишките да се карат на котарака!!!

Другият пък идиот, от България, бил изчистил България от руска газ за една седмица! Направо не излизаме от съня!

Без майтап, не желаят да слушат дядя Генри. Не им харесва, новите поколения глобалисти се опълчиха на старите, което си е новина отвсякъде, аз такова нещо не съм виждала досега.
И аз не знам какво точно да кажа. За пръв път ми се случва.
Човек ще си помисли, че Кисинджър е станал путинов трол, рубладжия. Направо не ми го побира акъла! 😂

Съвсем сериозно Русия поставя Запада на коленца. Ей тъй, докато всички сънуват как са я унищожили, как загива, как русите мрат като мухи(този сън им е любим).

А аз припкам ту насам, ту натам около Давос и не зная сега, кой командва там, продължаваме ли продължаването или верно го удариха на уволнение? Само знам, че мишки, които са успели да вържат котарака, са още по-опасни.

Анастасия Гешева