Съдийка, зависима от ГЕРБ, отмени бутането на Зимния сарай на Румен Вълка (ДОКУМЕНТИ)

Съпругата на шефа на Софийския градски съд Алексей Трифонов, който се оказа, че няма българско гражданство, е отменила събарянето на незаконния Зимен сарай на Румен Гайтански – Вълка, научи Narod.bg.

Това, според съдийката на шайката, е стара и отремонтирана сграда

Както вече писахме, палатът на олигарха от ГЕРБ-ДПС се оказа не чисто нов, което видно и от космоса, а ремонтирана стара сграда, според съдийката от Административен съд-София град Ева Пелова, жена на зависимия от хунтата Алексей Трифонов.

Ето какво обясни по темата общинарят Методи Лалов, бивш председател на Софийския районен съд:

Мъжът на Пелова – Алексей Трифонов, управлява СГС без гражданство, което го е държало в зависимост по времето на Баце

Ако се чудите кой съдия постанови решението, с което каза, че строителството в чашата на язовир Искър на Зимните сараи на Вълка са ремонт на стара сграда и отмени акта на главния архитект на СО за събарянето им, казвам ви – това е Ева Пелова, жената на председателя без гражданство на Софийския градски съд, който задкулисието и марионетките му във ВСС инсталираха в съда и бранят всячески. Случайност? Не мисля.

Докато не извършим съдебна реформа и не изхвърлим от съдебната система всички некомпетентни и зависими хора, българските граждани няма да са равни пред закона и няма да има справедливост.

Narod.bg