Съдът в Ямбол осъди ТРЕЙС и отхвърли иска им срещу медия

ВАЖЕН ПРОБИВ!
Съдът в Ямбол осъди ТРЕЙС и отхвърли иска им срещу медия, споделила публикация на БОЕЦ за катастрофата край Своге!
Заседание по едно делата на ТРЕЙС срещу една от медиите бе насрочено за 25.06.2019г., като Георги Георгиев от БОЕЦ бе призован, в качеството на свидетел и автор на процесната статия! Бойците Георги Георгиев и Венелин Иванов се явиха на делото в защита на медиите и на 04.07.2019. ямболският районен съд обяви своето Решение, с което ОТХВЪРЛЯ ИЗЦЯЛО ИСКА на ТРЕЙС, като неоснователен и ги осъжда да заплатят 3500 лева разноски по делото! Съда се оснвова на свидетелските показания на БОЕЦ и наложена съдебна практика! Това е много важен пробив! Доказахме, че гражданската солидарност е силно оръжие и че има независими магистрати в българският съд! Показахме, че гражданите сме по силни от мафията! Чест и почитания за собственика на „Нюз България инфо“, който има куража да се изправи срещу мафията и с подкрепата на БОЕЦ да спечели тази битка!
Отговора на мафията не закъсня. Днес на Георги Георгиев от БОЕЦ бяха повдигнати обвинения от прокуратурата, а на Сдружението назначена втора ревизия по разпореждане на ВКП! Преди дни БОЕЦ обяхме и номинацията на следовател Бойко Атансов за гражданска кандидатура за Главен прокурор, което призвика кочинотресение. В понеделник , 15.07.2019г. БОЕЦ . заеедно с други неправителствени организации ще внесем официално кандидатурата на Следовател Атанасов до институциите. Готови сме за следващите удари на мафията срещу нас, а вие очаквайте следващите акции и действия на БОЕЦ.
НЕ МОГАТ ДА НИ СПРАТ, дните на мафията са преброени, властта им се крепи само на бездействието на българското общество. Нуждата от действия и съпротива срещу престъпната власт на мафията се осъзнава все по ясно от българите и неоримиримите ставаме все повече. Цената, която плащаме за всеки ден управление на мафията е жестока и тя нес е измерва само в милиарди, а и в човешки животи.

ПРОДЪЛЖАВАМЕ! Скоро ще сме на площадите и когато излезем ни последвайте.

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

loading...