Съюзниците ни готвят нов ценови шок! Този път са решили да се откажат от евтиния руски петрол и да купуваме скъп руски петрол!

Съюзниците ни готвят нов ценови шок! Този път са решили да се откажат от евтиния руски петрол и да купуваме скъп руски петрол! Както се каза вече придобиха опит с газа, а по всичко личи, че им е харесало, а и народа щом си трае, значи му харесва!

Нова брадва точи и правителството, което се кани да ни въвежда еврото, но не казва по какъв курс ще го направи?! Вероятно и поради тази причина се опита тихомълком да ни обере на последното си заседание, но не би! Както вече съм ви казвал с такива съюзници и с такова правителство врагове не ни трябват!

Върху нашата мила татковина за съжаление е надвиснал още един проблем и той е, че липсва надеждна алтернатива, която да предложи решения на проблемите, а както се вижда гражданите са тотално неглижирани!

Гледам сега и един от БСП-то се изтъпанчил в ефира на една телевизия и разтяга едни опашати лъжи, сякаш хората са дебили и не знаят какво се случва. Приказките му са в пълен синхрон с тези за евтините дърва на Корнелия, които никой не видя къде се продават!

Димитър Байрактаров