СЪЮЗЪТ НА ИДИОТИТЕ Е НЕПОБЕДИМ!

В духа на наближаващите християнски празници и необходимата прошка и смирение, отново хвърлих око върху Боку-Слънцето и се опитах да намеря някакво оправдание. Тънейки в размисъл, прегледах и доста чужди новинарски канали.
Ми той, Боку, направо е цвете в сравнение с някои от другите еврейски /лапсус, европейски/ лидери.
Отново се насладих на гледката на Юнкер, залитащ в тежък пристъп на „ишиас“, а сътрудниците му, умрели от срам, го крепят да не падне!
Припомних си какво направи за родината си Танте Меркел, като натресе на германците де що животни имаше по света! Да работят и да ги издържат, докато те изнасилват германките и убиват.
Особен актуален е днес и Макрон, известен повече около размишленията за сексуалните му предпочитания, отколкото с някаква сериозна политика. Но въпреки всичко, закопал Франция с високи данъци и либералистки идеи, както и подкрепящ идеята за единна европейска армия.
Ирландия пък си има гей-премиер. Сигурно е хубав човек…
На фона на тези европейски лидери, съсипали държавите си, Боку идеално се вписва в компанията. На интелектуално ниво леко не го докарва, но пък действията му са в пълен синхрон с лудостта, обхванала Европейския съюз.
Те и затова не предприемат мерки срещу него. Нали е един от тях, па макар и като домашен любимец.

И изпитвам носталгия по онази Европа, която, макар и разделена, имаше политици като Хелмут Кол, Франсоа Митеран, Маргарет Тачър….чудя се дали Боку биха го приели тогава?
Днес Европа се управлява от странни същества. Без лично бъдеще – без деца, в странни съжителства….тях не ги интересуват децата на другите.

Пази, Боже, от обединените идиоти!

Елена Гунчева