СЮЛЕЙМАН ПУСИ С НОВИ ПРЕМЪДРОСТИ

Може да бъде изображение с 1 човек и текст, който гласи 'д -p соломон паси @PassySolomon в европейските държави процентът на ваксинираните e горе-долу пропорционален на бвп, като и двете ca пропорционални на колективния интелект, който e отговорен и за колективния имунитет. превод на туит 14:08 11 септември 2021 Twitter за iPhone 6 ретуити 4 цитирайте туитове 46 харесва'

Много пъти съм си мислела, че, подобно на Плювналиев, и тоя трябва да ходи отвреме навреме на здравен специалист по душевните заболявания. Или най-малкото близките му да не му позволяват да се излага с простотиите си.

Поредната „премъдрост“ на Соломончо прави някаква корелация между колективен интелект, БВП и ваксинирани. Всъщност уравнението, дадено от Пуси, е дълбоко невярно. Например колективният интелект на стадо овце им позволява безропотно да ги стрижат и бодат и накрая заколят, без да има и капчица съмнение в добрите намерения на овчаря. Ама я се опитайте да го направите с лъвове същото! А няма спор, че в случая стадото е с доста по-нисък колективен интелект, нали?

Неистовата омраза на Сюлейман Пуси към неваксинираните и тези, които не са съгласни с новия световен ред, който сънародниците му се опитват да наложат, минава границите на разума. Всяко негово изказване е свързано с това да се налагат наказания на тези, които мислят и не искат да се ваксинират и как да се накарат останалите да се набоцкат.

Винаги съм била за най-простите решения. Има проблем – маха се проблема. В случая проблемът е ясен и всеки ден изтрещява все повече. Сюлейман е толкова вреден за България, че трябва да бъде озаптен. Освен, където ни набута в НАТО, той постоянно продава интересите на България. И странно е защо в момента влияе на политиката? Много ми се иска Президентът да отговори на въпроса защо допуска подобни мекерета да го съветват?

Елена Гунчева