С огромна мъка и печал разбирам, че видният отвсякъде евродепутатин Александър Йорданов няма да ощастливи откриването на 47-то Народно събрание

Може да бъде изображение с текстово съобщение

С огромна мъка и печал разбирам, че видният отвсякъде евродепутатин Александър Йорданов няма да ощастливи откриването на 47-то Народно събрание, защото нещо не го одобрявал. Мъка, Ви казвам, мъка!

Разбирам, че Ал Йо е дълбоко огорчен и възмутен от загубата на ГЕРБОСДС-то. От друга страна, не знам дали изобщо някой го е канил на откриването или той да си каже, ей така, да си знаем. Като по принцип допускам, че изборите може и да не отразяват реалният вот на българите, ще опонирам, че ако се правиха всички на ощипани, защото в Конституцията се заклеват народни представители, които са я нарушавали, то броят на действителните депутати щеше да е колкото сбирка в селски хоремаг.

Самият Александър Йорданов си спомням, ГЛАДУВАШЕ, ПОВТАРЯМ – ГЛАДУВАШЕ, срещу приемането на същата тази Конституцията. Седеше си на стара палатка пред Народното събрание и си гладуваше. Как и защо наддаде на кило след тоя неистов глад, не успяхме да разберем, от нерви ще да е било. И мъка, че тая комунистическа Конституция е приета. Сега обаче същият гладен депутат кат един Матросов я брани. Странни метаморфози на едродепутатина.

Може пък и да не смее да се появи заради нас. Подозирайки ни в разни щения към неговата светла личност, които той счита, че не са евролиберални. Няма таквоз нещо! Ние искаме да го видим! На една ръка разстояние, така да се каже!

Елена Гунчева