С този мръсен тип Трифонов изобщо не трябва да се занимаваме повече

С този мръсен тип Трифонов изобщо не трябва да се занимаваме повече. Той навреди, колкото можа. За това беше създаден и издигнат от калта. Пак там ще се върне. Неговото лято изтече безславно.

Учудвам се, че изобщо има хора, които са смятали, че той и екипът му от полуидиоти са някак свързани с протестите у нас. Да не забравяме, че тези протести, макар и неуспешни, бяха против корупцията и разграждането на държавата. Бяха антимутренски протести (Пеевски, Борисов, Цацаров, Доган и Гешев са си мутри). Миналото и настоящето на Трифонов са изцяло мутренски, така че е абсурд той да е бил схващан от когото и да е като част от антимутренски импулс. Не е тайна, че той е човек на Доган. Всеки, който чистосърдечно е подкрепил или дори само се е надявал на Трифонов (точно както и на Борисов, Бареков, Черепа, Манолова, Цветанов и т. н.), е постъпил крайно наивно – като съм наясно, че никой не подкрепя безкористно БСП, Копейкин, „патриотите“ или ДПС, така че не се съмнявам в здравия, дори циничен разум на посткомунистите и останалите измамници, с които обаче по принцип смятам, че изобщо не трябва да се разговаря.

Времето за наивност е изтекло. Ще ни измислят някой нов кандидат-месия. Кандидат-месията отново ще е голям патриотин на маса, отново ще твърди, че иска да разкара лошите, но отново няма да предлага нищо конкретно или пък ще говори глупости за парламент без партии. По такива приказки се разпознават подлеците, лъжците, глупаците и подставените лица.

Истинският политически месия обаче би бил само този, който говори за правото на съпротива, за безобразното нарастване на цените в момента, за риска българите да изгубят недвижимата си собственост в идните години, за операция „Чисти ръце“ срещу мутрите… и за пълна лустрация на някогашните офицери и доносници от ДС, като се почне от Доган.

Следете кой какво говори.

Манол Глишев