ТАКА! От днес започвам да броя дните до ареста на Борисов за ТУРСКИ ПОТОК

ТАКА!
От днес започвам да броя дните до ареста на Борисов за ТУРСКИ ПОТОК.
Преди десет месеца БОЕЦ внесохме сигнал в ДАНС и предоставихме над 3400 документа получени след като осъдихме ДНСК. Плюс нашите разкрития и кадри от 22 граждански репортажа, акции и протести на БОЕЦ по трасето на тръбата.

Три години Борисов ни лъжеше и убеждаваше нас и Европа, че това НЕ Е транзитен газопровод, а „разширение на вътрешната газопреносна мрежа“. Разобличихме лъжите му и доказахме точно обратното – че Борисов плати с три милиарда наши пари една тръба, която обслужва само интересите на Путин за рекет върху Европа и заобикаляне на Украйна.

И така.
След като е разширение на вътрешната газопреносна мрежа и тръбата си е наша, след като НЕ Е транзитен газопровод, и след като Путин ни спря газа, то следва незабавно да спрем ТУРСКИ ПОТОК, за да намалим разходите и да използваме старата съществуваща мрежа.

Днес ПП направиха добре представяне и го отбелязвам. Но на заявки и пресконференции сме се нагледали. Същото беше и за Гешев преди това, а после затишие и снишаване. След силните заявки трябва да следват и силни действия. БОЕЦ упражняваме натиск и няма да спрем.

1. Незабавно решение за военна помощ за Украйна.
2. БСП, путинофилите и „радевистите“ вън от властта.
3. Незабавно огласяване на резултатите от действията на ДАНС по сигнала на БОЕЦ за ТУРСКИ ПОТОК срещу Бойко Борисов.
4. Незабавно активиране на всички служби на подчинение на правителството – ДАНС, НАП, КПКОНПИ и тн. по сигналите на БОЕЦ срещу Пеевски, Гешев, Цацаров и Борисов.
5. Незабавен избор на нов председател на КПКОНПИ и реална борба с корупцията, БОЕЦ вече издигнаха гражданската номинация на Бойко Атанасов.
6. Закон за Лустрацията, Съдебна Реформа, Електронно гласуване.

Като начало е това. И то бързо, твърдо и ефективно. Друг начин няма.
#БОЕЦ