Такива агресивни хора не могат да бъдат наричани бежанци и незаслужават грижите, които държавата ни и, ние българите, полагаме за тях

Само в рамките на вчерашния ден, няколко от т.нар. “бежанци” от Украйна извършиха три посегателства върху български граждани.
❗️В Банско пиян украинец, настанен същия ден в хотел, заплаши с бомба служителите на хотела, крещейки, че е от Азов и ще убива.
❗️В Поморие, с жълта и синя боя беше нацапана колата на български гражданин, позволил си да изрази несъгласие с безчинствата на украински граждани.
❗️В столицата, 3 украински гражданки нападнаха митингуващи за мир и неутралитет българи, като дори ритаха тъпана на един от протестиращите.

Освен тези три нападения на украинци над българи, случили се само в един ден, ежедневно научаваме и за други украински престъпления на хора, които пълнят скъпите си джипове на бензиностанциите, хранят се в ресторанти и “пазаруват” в магазини, и когато трябва да платят считат за напълно достатъчно да кажат, че са бежанци от Украйна.

Такива агресивни хора не могат да бъдат наричани бежанци и незаслужават грижите, които държавата ни и, ние българите, полагаме за тях.

Затова моето предложение е всеки бежанец от Украйна и не само, след като извърши престъпление в България, да бъде връщан там откъдето е дошъл. 🇧🇬

Станислав Недков-Стъки