ТАМ Като една истинска Вера Су, Луна ще заседне пред входа на Белия Дом

ТАМ
Като една истинска Вера Су, Луна ще заседне пред входа на Белия Дом. Нейният приятел Джо (Байдън) ще рони сълзи над писмото й. Луна не само ще върне Златния Век на българите, но ще спаси света, като замени ваксинацията с лустрация. Всички народи по земята ще си бият по три дози лустрация, докато комунизмът не бъде окончателно победен. Всеки ден ще е Великден, Бъдни Вечер и най-вече Нова Година, защото президентът Луна ще прави телевизионно обръщение към нацията всяка вечер. Освен това България най-накрая ще спечели Оскар – Мария Бакалова за ролята на Луна в едноименния холивудски епос.

Хилите се, нали? Ами, да, всичко това е мега, ултра, гига смешно. Можем да се заливаме от неистов смях, докато държавата бавно, но сигурно отива към драматичен срив на всичко, което може да се срине. Оцелелите от неовладяната епидемия ще работят за алчната жичка в крушката над главите си, а в парламента ще се роди новото Правителство на Националното Спасение – една сериозна коалиция между загрижени родолюбци, оглавена от ГЕРБ и ДПС. Двете партии ще преодолеят всички различия помежду си, ще преглътнат обвинения и закани. Ще запретнат ръкави, обединени от чистата идея да спасят България. Да, да, не заради себе си. Заради нас ще го направят.

Ако все още се хилите – завиждам ви. Вече сте преминали отвъд бремето на нормалността. Там няма да усещате нищо. И аз идвам. Скоро.

Радослав Бимбалов