Тарикатски селски номера: Борисовата команда покри Гешев и Пеевски предизборно

Чудите ли се вие къде се скриха Иван Гешев и Делян Пеевски? ”По команда от Борисов, Гешев и Пеевски се покриха, за да не дразнят избирателите, и най-вече да не мобилизарт протестен вот. Тарикатски селски номера”, пише във Фейсбук профила си Илиян Василев.

„Пеевски от притежател на кола, стана милиардер. Нищо не се променило, просто е притихнал, но продължава да управлява империята си и да получава нови поръчки. Борисов за пореден път пусна слух, че се били скарали и „този път“ майка и баща ще се разделят. Нищо подобно, като сиамски близнаци са. Затова гласуващите за ГЕРБ гласуват реално и за Пеевски и Доган“.

„Същото се отнася и до Гешев, който се потопи тотално по заповед на Борисов. Да не дразни. Борисов управлява съдебната система и решава кой да бъде атакуван. Записите доказват това. Няма как да бъдеш избирател на Борисов и да не бъдеш избирател на Гешев и Доган“, пише Василев.

„Към извънпарламентарните сили – не забравяйте главните искания на протестите – оставка на Гешев, оставка на правителството и разследване на Пеевски“, подчертава той.

Facebook, Илиян Василев