Татаня Кристи: Хора като Бетина Жотева в СЕМ са причина за 111-тото ни място

Бетина Жотева – новият шеф на СЕМ – е дълбоко учудена и обидена на рейтинга на България по свобода на словото. За Жотева този рейтинг е необясним. (Както и е необясним и за проправителствените медии, наречени от обществото свински, които пък обвиняват „Репортери без граници“ във „фалшиви новини.“ )

Жотева смята, че „Репортери без граници“ са специално предубедени към България, за да я определят като изостанала африканска страна по отношение на свободата на словото. Жотева иска „доказателства“ от международната организация „Репортери без граници“ и й държи сметка. За да не счупя хатъра на Жотева, ще й дам едно доказателство – а то е, че една от причините за рейтинга, е че хора като нея са в СЕМ.

Само това е причина България да слезе още по-надолу в следващите класации. Жотева ще се бори с „фалшиви новини,“ след като кретеноидите в правителството изплюят последния си опит (закон) за регулация на интернет пространството и медиите. Досега, не сме видели никаква борба с фалшиви новини в България, освен репресии на неудобни на властта медии и личности. Няма и да видим. Та затова очаквам „Репортери без граници“ да срутят България с още доста точки надолу в класацията – докато това правителство, парламент и прокуратура управляват държавата и докато медийни подлоги като Жотева са шефове на СЕМ!

Facebook, Татяна Кристи

loading...