Татяна Дончева: ГЕРБ са като Кубрат Пулев

Разликата между ГЕРБ и останалите може най-добре да бъде видяна в съпоставката между Димитър Маринов, човека, който беше в екипа, спечелил Оскара за филма „Зелената книга“ , и Кубрат Пулев и неговата одисея в Америка, заяви пред bTV председателят на „Движение 21“ Татяна Дончева.

Това е известен наш боксьор на професионалния ринг, който при поредния си бой в Америка се прочу с целувката си към една журналистка. И вече две седмици ние не се занимаваме със спортни неща, със спортни постижения. Занимаваме с това кой ще го съди, допустима ли е тая целувка, не е ли допустима и т.н. Защо давам този пример? Защото няма как по-нагледно да се покаже каква е разликата в морала, в поведението, в целите, във всичко, каза Дончева.

ГЕРБ са като Кубрат Пулев! И не е случайно, че той е техен кумир. И Борисов се снима с него за щяло и за нещяло. Хора, които имат привидно, така, престижно занимание, обаче го употребяват по този начин, че непрекъснато ни вкарват във филми, в неудобства, в това да се обясняваме имаме ли задръжки, нямаме ли, имаме ли поведение, нямаме ли, добри ли сме или не особено, коментира председателят на „Движение 21“.

Тя обаче уточни, че „БСП не са Димитър Маринов. В България ние не сме само двата типажа“

Част от ръководството на БСП са прекалено близки с ГЕРБ. Кукловодите на ГЕРБ и БСП са едни и същи хора. И това предопределя, че не може БСП да бъде алтернатива на ГЕРБ, категорична е Татяна Дончева.

offnews.bg

loading...