Татяна Дончева: Мутрите управляват държавата. Те държат всичко!

Управляват ни СИК, Държавна сигурност и Политбюро. ДС се върна в управлението чрез мутрите, които в момента напълно контролират държавата. Какво смятате, че тези хора ще подходят към майките с увреждания, с някакво човещина и състрадание?

Това мнение изрази пред ТВ плюс лидерът на „Движение 21“ Татяна Дончева. Според нея в момента организираната престъпност от зората на „българската демокрация“ управлява държавата – тя владеела изпълнителната, законодателна и съдебна власт.

„Не можете с мутрите, които са начело да държавата, да постигнете собственотото им очистване. Те са държавата! Те държат всичко! Вие не можете с органите, които те са създали, за да гонят вас, защото сте им бизнес конкурент, да им вменявате, че те ще започнат да работят по себе си! Това няма да стане. Това не може да стане и никъде не е станало!“, заяви ексдепутатката.

Според Татяна Дончева вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Красимир Каракачанов трябва да си подаде оставката заради скандала с арестите в Държавната агенция за българите в чужбина за търговия с българско. Валери Симеонов пък трябвало да си тръгне от правителството заради обидите му към протестиращите майки на деца с увреждания.

„Тези хора са като „свински черва“. „Обединени патриоти“ и ГЕРБ са така свързани с корупционни схеми, че няма как се се „отреже“ нещо от тях, а трябва всичко да се изхвърли. Някъде в схемата с българските паспорти те са преплетени – във веригата ще има и гербаджии“, заяви Татяна Дончева. И допълни: „Аз съм готова да се подпиша, че за да тръгне такова разплитане на чорапа в Държавната агенция за българите в чужбина има натиск отвън. Някъде външни институции са се натъкнали на хора с българска самоличност, които са престъпници“.

Татяна Дончева не вижда изход от ситуацията, ако обществото не се събуди. „Без консолидация на голяма част от българската нация не може да стане никаква промяна, включително бутане на правителство. Докато голямата част са готови да се продадат за 30-50 лв. или за някакъв пост и облага- всичко оттича в канала“, каза още Татяна Дончева.

Резултат с изображение за Татяна Дончева

http://epicenter.bg