Татяна Дончева: Сегашното управление има белег на неграмотност и насилие

„Сегашното управление има като белег неграмотност, невежество и агресивност. През последния мандат на ГЕРБ всичко е през просото”.  Това каза в предаването „Тази сутрин” лидерът на „Движение 21” Татяна Дончева.

По думите ѝ Обединените патриоти са показали в управлението едно отвратително отношение към хората.

„Това което Валери Симеонов каза за майките, е непростимо от човешка гледна точка. Виждаме всякаква липса на представа къде се намира”, коментира Дончева.

Нейната прогноза е, че ГЕРБ ще развалят коалицията и отново ще предизвикат предсрочни избори, защото така ще претърпят по-малко щети.

Дончева определи отнемането на колата и шофьора от НСО на омбудсмана Мая Манолова като чиста проба злоба. Владислав Горанов е злопаметен и отмъстителен човек и вероятно си мисли, че след като се разхожда 10 години в Министерството на финансите, е станал велик финансист, коментира лидерът на „Движение 21”.

За схемата за продажба на българско гражданство, Татяна Дончева каза: „Аз съм чувала тези неща. Говори се, че 2006-2007 г. е започнала организацията на този процес. Това означава, е някой е гарантирал гражданство, а трасето е било под контрол.

Поначало ВМРО имат разбиране, че трябва да се увеличи българското гражданство. Ако това е държавната политика, напишете го в закон. Разбирането, че трябва да запишем всички македонци като български граждани може да е примамливо, но те нямат българско самосъзнание“.

Резултат с изображение за Татяна Дончева

http://btvnovinite.bg