ТА КОГА ИСТАНБУЛСКАТА?!!

След като Европейският парламент заяви, че полският Конституционен съд е нелегитимен да се произнася по това, дали полското законодателство да важи в Полша, или европейското и общо взето, заяви, че националният Конституционен съд няма никакви права, се замислих.

Нали си спомняте, че нашият, български Конституционен съд взе решение, че Истанбулската конвенция противоречи на разпоредби на Конституцията. Дори зае консервативната позиция, че бракът е съюз между мъж и жена, с което хвърли либералната и толерастка общност в смут и огорчение.

А сега се замислете дали утре ЕП няма да каже същото за нашия Конституционен съд и да заяви, че трябва да се прилага Истанбулската конвенция на територията на България, без значение какво казва българският съд? Съвсем възможно и вероятно. Нали разбрахте, че като страна – членка /колония/ на ЕС, вече сме длъжни да признаваме еднополовите бракове /аз лично тръпна в очакване да си родят потомство, ама без помощ от приятел/.

Време е да осъзнаем колко сме зависими от Брюксел. Естествевно, с помощта на любимите ни политици, чиято единствена задача и цел е, как по-изгодно да изтъргуват българските национални интереси за лична облага. Днес ни налагат и ваксините, и зелената сделка, и зелените сертификати. А утре? Каго утре ще вземат детето Ви, защото не го възпитавате в либерални ценности или сте му се скарали? Кога ще Ви заведат принудително да Ви ваксинират? Кога ще останете без работа, защото не им спазвате правилата?!?

Българи, братя и сестри, време е да осъзнаем, че само България си имаме и да не позволяваме чужди елементи да ни казват какво да правим и да се разпореждат на българска земя. Време е българите да вземем съдбата си в собствени ръце!

Време е за Възраждане!

Елена Гунчева