Та честита ви в аванс нова изборна победа на Бацe

Не пей ми се, не смей ми се! Колкото повече разкрития излизат за титаничните кражби и злоупотреби на Бацундрелата и неговата шайка, толкоз повече се увеличава прогнозният им изборен резултат.

Това е нормално в държава, в която краденето е национален спорт, а корупцията е основна движеща сила на администрацията и вързаната за държавните бозки икономика.

Не случайно да те признаят за тарикат е голямо постижение в БГ. Ако пък в допълнение можеш да правиш телевизионни скечове и да разсмиваш хората – направо си фърст дъ бест.

Най-ми е смешна прокуратурата. За чекмеджето на Баце въобще не реагира, а за чувалите кеш от „Хемус“ изпрати пред медиите една кукундрела с притеснен вид на пръднала по време на второ действие на „Травиата“ в Националната опера, която не знаеше на кой свят се намира.

Та честита ви в аванс нова изборна победа на Бацe. Опозицията така и не разбра, че у нас разкритията за нарушения на закона и злоупотреби са реклама.

Електоратът си казва: ТИЯ МНОГО СА КРАДНАЛИ, ЗНАЧИ ИМАТ ПАРИ ДА НИ РАЗДАДАТ НА ИЗБОРИТЕ.

Колкото повече говориш за ред и законност в тая държава и преследване на престъпленията, толкоз повече ти пада политическият рейтинг.

Га опозицията разбере това най-после, чак тогава ще спечели изборите.

Емил Василев