Твърде много станаха хората и партиите, които трябва да бъдат “изчегъртани”

Още когато бях част от доброволците, които реализираха Референдума на Слави казах пред всички тях, че двама човека ще унищожат бъдещата партия на Слави – а именно Тошко Йорданов и Виктория Василева!

Плашещо е, че тези хора имат цялата власт в тази партия, но по-страшното е, че всички останали в Парламентарната група на ИТН мълчат???

Над 50 депутата са съгласни с безумните позиции на Слави, Тошко, Балабанов, Илиев и Сие??

Това ли е новият морал, това ли са най-способните хора в България, това ли е новият стил на управление ?! – чрез НАТИСК, ОБИДИ, УЛТИМАТУМИ?

Толкова нарцисизъм, грандоманщина, себелюбие, наглост и омраза не е имало дори и в ГЕРБ!!!

Чета коментарите в интернет пространството и ми става наистина мъчно за бъдещето ни, като виждам колко хора защитават и намират за нормално поведението на Петър Илиев по НТВ???

Време е Румен Радев да поеме гражданска отговорност и да направи свой политически проект с ясна визия, предварително представени личности и точен времеви хоризонт, иначе ни очаква безвремие…

Време е Васил Божков да се върне и да започне да вади, да показва, да доказва, да им освети зависимостите на всички и да отвори път на истински моралните, чисти и независими личности, които да започнат Промяната..

Твърде много станаха хората и партиите, които трябва да бъдат “изчегъртани”, а можещите да го направят стават все по-малко…

Иван Иванов