Тежки дни за глобалния либералитет. Чудят се каква гадост да измислят, за да излязат от ступора, в който сами се вкараха

Тежки дни за глобалния либералитет. Чудят се каква гадост да измислят, за да излязат от ступора, в който сами се вкараха. Има данни, че са решили да прибегнат до най-старото изпитано средство за вмешателство – майданът. В Москва! Янките замисляли Майдан в Москва!

Защото положението в Украйна никак не е добро за тях. Въпреки медийната сценография. Потвърждавам, че една от основните игри, които Западът играе в Украйна, е медийно позициониране чрез нагласени новини, събития и участия. За това отговаря медийният съветник на Зеленски. И въпреки бодрите сводки и кинопрегледи за успехите на украинската армия срещу грозния завоевател агресор, които са верни точно толкова колкото е вярно, че аз съм балерина, положението на глобалистите в Украйна е крайно тежко. Путин е в застой, чака. И това жестоко ги разстройва, те не понасят някой друг да не се хваща на кукичката им.

Единственото, което могат да правят до като чакат, е да се опитват да разгарят огъня, белким нещо се случи. Това се нарича ПОДСТРЕКАВАНЕ, НАМЕСА, ВМЕШАТЕЛСТВО, каквото се сетите. Иначе Русия е агресор, да няма съмнение! Най-сериозно доказателство за пълното западно безплодие по темата са новини като тази, че руснаците продават картини в Сотбис, за да си издържат загиващата армия. Площад Славейков….. Украинската сценография от два месеца разиграва украински победи, чакаме да влязат вече и в Москва. Това не е шега, украинската прозападна пропаганда, която се прави от западните разузнавания и се пуска на целия свят, както много добре знаете у нас, ни обяснява колко смели са украинците и как удържат, отблъскват и обръщат руснаците и Путин се проваля, генералите му загиват в Украйна, а той самият е тежко болен от рак, ако не мине номерът, че всеки момент ще бъде свален от Петрушев. Помните колко дълго държаха „новината“, че Шойгу е умрял. Отчаяна работа!

Истината е съвсем друга.

Украинска армия почти не съществува. Затова е и тази истерия с въоръжаването, за да се попълнят унищожените запаси от оръжие. Преговори вече не се водят, защото украинците не изпълниха нищо от казаното, подстрекавани от Зеленски, който е на западни дози. Чакат Путин да продължи да налапва въдицата, като целта я посочих вчера, да го накарат да извърши ядрен удар. Ако не успеят, са приготвили инсценировка на ядрен удар.

Много е важно да се знае, че глобалистите в лицето на ЕС и НАТО нямат никакъв план какво да правят, за да се спасят и затова единственото, което могат да измислят, е да УДЪЛЖАТ ВОЙНАТА КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ. Повтарям, глобалистите нямат изход от ситуацията, нямат план за бъдещето при силна Русия и затова могат само да извършват диверсии от всякакъв характер. Колкото повече продължава Путин, толкова повече се приближаваме към разкриването на световния задкулисен ред, който имаме.
Какво правят?

Освен, че въоръжават до зъби украинските бандити, което само по себе си е самоубийство, глобалистите в момента се опитват да подпалят други фронтове. Чрез Полша, Армения, Грузия, Япония, Молдова, където стане. Целта е да бъде отслабена руската армия, да бъде разделена Русия, Путин да бъде свален от власт.

Друго, което правят е да инициират други конфликти в друго точки по света.
Друго, отсега подготвят почвата за бъдещето. Вчера Шолц и Байдън заявили, че никакви украински територии те няма да признаят за руски. Значи, очакват някои украински територии да станат руски. Ако бяха учили историята по-внимателно и двамата, щяха да знаят, че не съществуват украински територии, които да не са руски по рождение!

Стратегически глобалистите нямат много ходове в Украйна във военно отношение. Русия държи здраво военния замисъл. Остава им да извършват всякакви зловредия, провокации и измислени сценки.

Докато чакаме да станат нещата, както Путин и Шойгу са ги замислили.
Песков вчера каза – Като въоръжавате Украйна, само ни забавяте!
Тоест, нито ще ги откажат, нито ще ги спрат, нито ще ги победят.
Чухте ли, жълто сини български подлоги?

Анастасия Гешева