Теодора Духовникова: И на мъжа си не казвам кой е убиецът в „Дяволското гърло”

Новият български сериал – криминалната мистерия „Дяволското гърло”, се превръща в истинска мания за тв зрителите. Потребители в социалните мрежи коментират оживено всяка серия, а най-обсъжданият въпрос е кой е убиецът. Култовият актьорски тандем Теодора Духовникова и Владимир Карамазов разкриха пред Нова тв любопитни подробности около снимачния процес на „Дяволското гърло”.

„Владо Карамазов е истинска машина като актьор – каза Теодора Духовникова. – Той не понася да не му се подава както трябва в сцените. При него нямаше никаква  умора по време на снимките. След 12 часа работа се скапвах, но той непрекъснато ме връщаше в пътя и не ми позволи да се разпадна. Определено излязох променена от този сериал. Вече нямам никакви проблеми да вляза в морга и да видя труп, ако трябва. Най-любопитна ми бе природата на човешкото зло около филма. Това, което го ражда и го превръща в такова. Снимахме в истинска морга и беше наистина шокиращо. Този филм наистина бе реален. Децата ми непрекъснато ме питат кой е убиецът. И се ядосват, че не им казвам. Съпругът ми също е доста заинтригуван”, разкри Духовникова.

Тя признава, че между нея и Карамазов се е получила една много сериозна връзка, която трудно би се разкъсала след двата месеца, които прекарали в снимки на сериала. „Всички мислят, че сме едни щастливи хора, но сме болни, уморени хора. По едно време се бяхме превърнали в едни развалини. Наистина сме си много близки с Владо. Става дума за едно родено партньорство. Много е странно. Злобата ни заля наистина като океанска вълна. По-скоро явно тук обичаме да не харесваме хората, а не да ги харесваме. Вероятно думата „звезда” дразни много хора и тук това е неприемливо. Получавала съм много страшни съобщения от фенки на Владо и на Юлиан Вергов. Знам че всичко, през което преминаваме, калява”, казва актрисата от Народния театър.

„Аз съм много добър и честен човек и вероятно точно заради това ставам много гаден на моменти – призна Владимир Карамазов. –  Явно за да се преобърне тотално представата на хората за един човек, трябва нещо масово, каквото се оказа сериалът „Дяволското гърло”. В продължение на един месец, след като започнахме снимките, Теодора наистина ме побърка. Имаше сериозни съмнения дали това, което прави, е добро и се получава. След първия месец обаче нещата се промениха. Явно си повярва. Всичките ѝ истерии обаче са много симпатични. Но това е нормално”.
„Непрекъснато ни питат по улиците кой е убиецът в „Дяволското гърло”. Хората явно се вълнуват. Брат ми ме побърка и му казах кой е”, разкри Владо.

Резултат с изображение за Дяволското гърло

http://retro.bg