ТЕ- БОГОИЗБРАНИТЕ И НИЕ – ПЛЕБСА

Политиците не са като обикновените хора. Това постоянно ни го показват. Днес, пореден гаф на Бойко Борисов. Себастиан Курц летял икономична класа в самолета, защото бил „никой“. Значи ние, които летим с икономична класа, возим се на автобуси, влакове, обществен транспорт, сме никои. За разлика от вас, богоизбраните.

Вие се самозабравихте. Не сте богоизбрани, а сте избрани от нас. Ние ви издигнахме, с нашите гласове сте там, харчите нашите пари, крадете от тях. Не ви ли е срам!

Елена Гунчева

ТЕ- БОГОИЗБРАНИТЕ И НИЕ – ПЛЕБСАПолитиците не са като обикновените хора. Това постоянно ни го показват. Днес, пореден гаф на Бойко Борисов. Себастиан Курц летял икономична класа в самолета, защото бил "никой". Значи ние, които летим с икономична класа, возим се на автобуси, влакове, обществен транспорт, сме никои. За разлика от вас, богоизбраните.Вие се самозабравихте. Не сте богоизбрани, а сте избрани от нас. Ние ви издигнахме, с нашите гласове сте там, харчите нашите пари, крадете от тях. Не ви ли е срам!Елена Гунчева

Публикувахте от Елена Гунчева в Петък, 22 ноември 2019 г.

loading...