ТЕ СА хаоса! Борисов, ГЕРБ, Пеевски, Доган и ДПС

ТЕ СА хаоса!
Борисов, ГЕРБ, Пеевски, Доган и ДПС ще се опитат да взривят страната, за да си върнат контрола върху властта. Чрез монополите, с които дълги години деряха милиарди от гърба на българските производители сега надуват цените и това се нарича СПЕКУЛА!

Всички сме чували за зърнарите, за дървената мафия, за зеленчуковата мафия, за енергийната мафия, за строителната мафия, лекарствената мафия. Това са те! Тези сектори – земеделие и енергетика останаха под тяхно влияние и сега ги използват, като оръжие срещу народа, който иска да се отърве от злото. Вече плащаме и милиардите, които Борисов закопа в Турски поток.

Вероятно след изборите ще се създаде правителство без ГЕРБ и ДПС. Сценария за свалянето на това правителство подготвен от Борисов и бандата му вече е в ход, чрез нагнетяване на напрежение, взривяване на цените и организиране на протести.

Ще изкарат на площадите същите мутри с черните дрехи и дебелите вратове, които скандираха „ГЕШЕВ Е РАДОСТ“ и ще хвърлят страната в хаос, за да се върнат, като „спасители“. Те знаят, че останат ли задълго извън властта губят контрола и ги чакат затворите.

Прокуратурата не може да ги пази вечно.

След изборите първата цел остава – отстраняване на Гешев и ВСС и отпушване на съдебната система!
Битката продължава!

#БОЕЦ