ТИ ЛИ СИ УМНИЯТ?

Може да бъде изображение с 1 човек и текст, който гласи 'кирил петков: най-глупавото e ga ce запънем за северна македония A8mop: Tpyg онлайн политика 09:39 23.04.2022'

Кирил Петков, за съжаление премиер на България, отново за пореден път се изказа неподготвен. Щяло да бъде много глупаво да се запъваме за Македония. За него ние сме глупавите, а той, Лена Б., Данил Л., Асен В. и прочие умнокрасивитет са умните. И не може да разбере защо не му се получава управлението на нас – глупавите?

Петков, ще ти обясня нещо и няма да повтярам, без значение, че от дума не разбираш. Ние сме древен народ, с история, с традиции и национална идентичност. Ние сме отвратени от държавата си, защото я представляват предатели като теб, но обожаваме Родината си, защото тя е наша и такива като теб не могат да ни я отнемат! Ти само ще минеш като отпадък в отходна тръба през канализацията на историята и няма да оставиш следа. Лошото е, че живеем в едно и също време с теб.

Македония е България, България е Македония! Няма разлика. Няма македонци, има българи! Това е древна българска земя още от времето преди турско. Цар Самуил се е борил за България, а не за измислената Ви македонска нация, която великосръбския шовинизъм измисли. Българските царе са се били за българите и българската земя, а не за някакви македонци. Македония е като Тракия и Мизия – част от тялото на България. И нас ни боли, защото живо месо късат от нея. Боли ни, че българи ни мразят и ни наричат с обиди. Боли ни, че са забравили историята и езика си, водени от сърбоманията, която създаде измислената македонска държава.

Това, Петков, не е глупост. Това е ИСТОРИЯ. Жива рана в тялото на България. И до последния българин ще се борим за Македония и българите там. Ти няма да разбереш. Ти не си българин. Няма да казвам тук какъв си, но вече истината излиза наяве. Българин не би предал България! Ти си просто предател и то от глупавите. Защото ще останеш в историята, ако въобще някой те запомни, само с глупост, арогантност и предателство!

И ние – българите, свои не предаваме. Няма да предадем българските интереси и история, ако ще целият Брюксел на глава да застане! няма да поддадем, ако ще и от Козяк да ти набиват канчето по три пъти на ден, това е твой проблем, не го превръщай в наш!

И Петков – не си слагай хилавото пръстче в менгемето на Македонския въпрос! За твое добро!
Да живее България – Мизия, Тракия и Македония!

Елена Гунчева