Това ви очаква в България скъпи Европейци

България и председателството на Европа да обобщим какво точно е България.
Ако не си виждал, в последните тридесет години някой да рови в кофите за смет, я за прасето, я за ченето – то значи не си в България.
Ако не си виждал, група автомобили със затъмнени стъкла да порят магистралата с двеста километра в час, значи не си в България.
Ако не си виждал, държавен чиновник да излезе в десет без петнадесет в почивка, защото се е уморил от работата която е започнал да върши след девет и сутрешното кафе значи не си в България.

Ако не си виждал, застрахователен стикер на трибуквена групировка то ти никога не си бил в България.
Не познавайки човек попаднал в затвора на хора, и станал крупен бизнесмен, то ти не си бил в България.
Нямаш ли роднини зад граница, значи не си българин.
Не си платил поне един път през живота си рушвет, значи не си бил в България.
Ако не си виждал, как се събират пари със СМС за болни деца и нуждаещи се, докато държавата нехае, то ти никога не си живял в България.

Случайно, ако не познаваш някой политик, който преди да стане такъв е бил беден като църковна мишка и е упражнявал професията водопроводчик – то ти не си българин.
Ако не си чувал, че волята на хората в Референдуми няма значение, то ти живееш някъде другаде, но не и в България.
Ако поне веднъж не си имал право да кажеш на глас онова, което мислиш, то ти не си българин.
Ако поне 100 пъти не си протестирал на масата и във Фейсбук срещу политиците, то ти не живееш в България.
Пенсията може да не ти стига само за лекарствата, но пък за сметка на това ще се завиеш с одеалото, за да пестиш от сметката за електроенергия.

Заплатата ти може да ти стига само за тока и водата, но пък нали си в България, всяка вечер ще слушаш как напредваме от телевизора.
И ако не си бил в България или не си българин, то е добре да знаеш, че ако не те набият в някоя дискотека, то поне ще ти се накарат здраво, защото нямаш право да питаш какво точно ти е сервирано.
В България ако не си виждал някой да те псува на кръстовище в автомобила си, то значи скоро не си излизал от интернет мрежата.

Така че, това ви очаква в България скъпи Европейци – държавата на мутро олигархията в която всичко е не само фалш, но и една голяма схема да ви откраднат парите. И докато джебчийките ще ви отнемат портфейла в някой МОЛ, то официалните ни лица, ще ви ограбят фондовете, за да има какво да папкат техните внучета.

Резултат с изображение за абсурдистан

http://xaknews.blogspot.bg