Това е героизмът на Опитомените патриоти: В опозиция виеш като вълк срещу циганския бандитизъм, на власт – мълчиш като пън

Циганският терор ескалира и става все по-страшно. В Русе и Смолян две момчета се борят за живота си след зверски побой от цигани. В Литаково развилнели се роми обезглавиха възрастна жена. Но тримата овластени „патриоти“ мълчат или имитират загриженост.
Военният министър се е покрил като лалугер, а частното му ВМРО се спотайва и не смее да пусне дори лицемерна декларация.
Навлеклият овча кожа Сидеров съветва жертвите на терора да си траят, за да не станело по-лошо.
Вицето Симеонов го играе помирител и като пръв радетел за циганската интеграция предложи държавата да поеме издръжката на третото дете в едно семейство. Днес щедро обеща на протестиращите полицейски участък в циганската махала в Асеновград, но забрави предизборното обещание за полицай във всяко село. Как геройски блъскаше на границата безпомощна бабичка, а сега и дума не смее да обели срещу мургавите биячи.
Това е героизмът на Опитомените патриоти: В опозиция виеш като вълк срещу циганския бандитизъм, на власт – мълчиш като пън.

Велизар Енчев

Резултат с изображение за Велизар Енчев

https://www.facebook.com/profile.php?id=1015211075&fref=ts

loading...