Това Нищожество ще пие като пиявица от България докато е живо!

„Едно нещо е да се защитава на човек и да държи на правото, а друго е да съди България и никой да не си позволява такава работа, защото ако някой е дал нещо за България, мисля, че съм аз. Така че, да не бързат веднага с такива намерения и изказвания. А, като му дойде времето, ще се произнеса и за решението“

Това Нищожество ще пие като пиявица от България докато е живо! Ние сме виновни, защото го допуснахме! Той иска не само „дворците си“, той иска горите в РИЛА СВЯТАТА И СВЕЩЕНАТА, за да ги сече и печели! От горите, които нито е садил, нито е възрастил, нито е благословил. Този плужек иска да ползва Божественото Присъствие в Рила, за да живее жалкия си живот, но аз предвиждам, че семето му ще изсъхне, толкова е тежка арогантността му. Никой няма право да съди България за каквото и да било! Това е възможно най-тежка карма. Но ние сме виновни, допускаме враговете си вътре в дома си и после се чудим защо е лошо. Лошо е и още по-лошо ще става, ако не се осъзнаем!

ВИДИТЕ ЛИ НЯКОЙ, КОЙТО СЕ ПИШЕ РОДОЛЮБЕЦ И ЧЕ Е НАПРАВИЛ МНОГО ЗА БЪЛГАРИЯ, ДА ЗНАЕТЕ – ТОВА Е ДЕТЕ НА ЧИСТИЯ МРАК, ВРАГ ПО ПОДРАЗБИРАНЕ. ОСОБЕНО АКО ИДВА ОТВЪН.

Аман от тези Кобурги, разкарайте ги завинаги!

Анастасия Гешева