ТОВА САМО ГЕРБ МОЖЕ ДА ГО НАПРАВИ!

И не се казва, че е в услуга на други държави. Да спреш три печеливши супер проекта, от които само щяхме да печелим, щото САЩ иска така. Да си мълчиш и даваш четири бази безплатно. Да купуваш изобщо ненужните ни осем самолета за милиарди, това не е ли поставени в услуга на друга държава?

Какво ще ни бранят тези осем самолета, които щели да дойдат на майната му? За разлика от СССР Щатите дерат дори от съдрания потник на българина.

Да припомня ли какво ни даваше Съветския съюз на безценица? Кое се нарича поставяне в услуга на друга държава? Да подпишеш договор с Македония без конкретни, точни и ясни клаузи, щото така иска САЩ – това не е ли поставяне в услуга на друга държава? Гърците защо не го направиха? Знае ли Борисов, че след неговото десетгодишно управление имаме 1 милион и 600 хиляди българи под чертата на бедност. Освен това имаме още 2 милиона и триста хиляди в критичното състояния не бедност.

Къде е програмата на тази шайка за демографската катастрофа? Изобщо не им пука какво ще стане с България, стига те да се насмучат до умопобъркване!

И това просперираща държава ли е бе, фон еди коя си, дето дойде в София и изръси простотии?

Стефан Северин

Снимка на Стефан Северин.

loading...