Това с вируса ще продължи още известно време и рязко ще спре и с годините ще изчезне

Това с вируса ще продължи още известно време и рязко ще спре и с годините ще изчезне. Същото ще се случи с новите паспорти. Знам, че са замислени да заменят сегашните документи за самоличност, но смятам, че няма да се получи добре. Някъде може, но някъде няма да може.

Що се отнася до ежедневните облъчвания, които се повтарят като грамофонна плоча, дори на най-уплашените граждани ще им омръзне. Но сега сме в разгара на ваксоистерията и затова трябва да се грижат основните опорки на ситуацията да бъдат съживявани всеки път, когато се спихнат по естествен начин.

Сега ще бъдем известно време в ръцете на обществено популярни ваксоправоверни и хипохондрици.

Благодарение на най-святото нещо в живота ми, вчера разбрах нещо, за което не бях си давала сметка досега. Че отношението към ваксините е въпрос на съзнание!!! Ето защо уж умни хора, но с ниско съзнание не могат да разберат не само какво става, а и защо може да има такива хора, които да не искат. Това обяснява до голяма степен реакциите на почти всички мастити политически анализатори, които разбират политическите игри, но не могат да разберат, че ваксините също са игра и то голяма! Понеже хората с висока интелигентност, но ниско съзнание са с висока степен на достъп до телевизори и медии, затова техният глас се чува и разбира. Пък и те помежду си вече се разбират по-добре и аз ще ви докажа, че отношението към ваксините има отношение към преодоляване на политическите несъответствия. Тоест, досегашни политически врагове ще станат съюзници и то точно заради ваксините и твърдата им убеденост, че те работят и спасяват хората от нещо. Но и през ум не им минава въпросът за доброволността, както и да се замислят защо, ако ваксинираният е защитен, неваксинираният е заплаха за него? В този въпрос катастрофира в момента цялото прогресивно човечеството!

В следващите месеци ще гледаме новата серия на филма, тя вече се върти като трейлър, а някъде и пуснаха премиерна прожекция да проверят как ще сработи.

Тя е – ДА СЕ КРИМИНАЛИЗИРА АНТИВАКСЪРСТВОТО И ДА СЕ ПРИСТЪПИ КЪМ ФИЗИЧЕСКО МУ ПРЕМАХВАНЕ И УНИЩОЖЕНИЕ. Това е наистина много амбициозен проект, който обаче ще натовари системата на ДД още и още. Да не говорим за ответната реакция. Да не говорим, че ресурсите на държавата ще бъдат насочени срещу едни хора, докато всички останали ще бъдат незащитени. Но са видим какво ще стане. Сред малцина това може да успее, в някои държави също, но сред всички хора и във всички държави е абсурд и много скоро ще го видим този абсурд!

Колкото повече една власт втърдява удара си, толкова по-силен е откатът и толкова по-кратък става живота и и толкова повече загуби търпи в следващия момент.

Няма изключения в историята! Режим, диктатура, фашизъм – Колкото повече, толкова по-силно и трайно сгромолясване!

Така че сега ще видим вече реалните размери на загиването на ДД, изразяващи се в стремеж да унищожат всичко след себе си. На хипохондриците ще им изтече телевизионното време, а и колкото и да заглушават гласът на разума, това е мисия невъзможна.

Русия се готви да превърне сертификата в нов паспорт. Сегашната власт има такова намерение.
Обаче е спорно доколко ще успее.

Ето един пример – Някакъв кмет на село в някой краен район на руския безкрай се изцепил, че нежелаещите са се ваксинират трябва да напуснат района.

Даже не ми е тъжно. Това си е жива лудост и който се опита да направи подобни неща, трябва да очаква нищо друго, но смърт икономическа, политическа и физическа.

Кой ще ви храни бе?
Кой ще ви ражда децата?
Тези хора вече напълно скъсаха с реалността.

Хубаво, ще се опитат и какво ще постигнат? Нищо. Италианските полицаи вместо да се занимават с мафия и бежанци, ще гонят антиваксърите да ги арестуват. Безумие, което няма да издържи проверката на живота.

И само да кажа за сведение.
АНТИВАКСЪРСТВОТО срещу ТЕЗИ ВАКСИНИ ГЕЙТСКИТЕ НЕ Е ОНОВА АНТИВАКСЪРСТВО СРЕЩУ МОРБИЛИ, ТУБЕРКУЛОЗА И ТЕТАНУС.
Барем това научете.

Анастасия Гешева