ТОЗИ В БЪЛГАРИЯ ЛИ ЖИВЕЕ?

Уникален случай, когато управляващ премиер говори за …”пълзяща диктатура” и то – моля ви се! на опозицията! Борисов да не би да е забравил, че е премиер и да е минал в опозиция? Тези хора – върхушката на ГЕРБ, с всичкия ли са?

Преди време Б.Б. заяви ,че корупцията е дело на… опозицията! Представяте ли си? И апартаментът шик на Цвъки не е негов, а на опозицията. Такова поведение предизвиква загриженост, защото това не е селски кмет, а премиер на България. Вижте го още какви глупости дърдори: „С колегите от ПП „Никола Петков” ни е най-лесно, защото дядо ми е бил николапетковист!” Ама, чакай бе, Борисов – нали дедо ти е бил убит една седмица след 9 септември 1944 година?… Тогава няма николапетковисти.БЗНС „Никола Петков” се създава в средата на 1945 година. За твое сведение, защото си неук в историята – Никола Петков е министър в Отечественофронтовското правителство, където има само трима комунисти.

Това е едно. Пак за твое сведение – първият подпис под министерското постановление за трудовите лагери е на Никола Петков. Първият подпис за Народен съд е … на министър Никола Петков.

Защо Борисов, като има пълната власт, не извади досието на легендарния си дедо „убит от Държавна сигурност”? Защото няма такова нещо. Защото си претапицира биографията и от усърден комунист -кариерист, сега се е дегизирал като антикомунист -кариерист. Само че под лъвската кожа издайнически се подават…магарешките уши!

Аз не мога да си представя как на една маса с него ще седнат от Български демократичен форум и Съюза на репресираните – тях също щял да прави коалиция. Б.Б. е в паника, че губи властта.

А позорът е техен!

Стефан Северин

Снимка на Стефан Северин.