Този на снимката ни управлява при криза! Господи, пази българите!

ГМР явно разстроен, дава брифинг. Премъдростите му къртят мивки! Целта на мерките била да имало достатъчно време хората да заболеят и да се излекуват! И били приели предложението на БСП за пределни цени, ама ето, веднага се оказало, че това е вредно и сега щели да го отменят!!! Тоест Лидл, Кауфланд, Билла и прочие алчни монополисти, трябва да им се гарантинат печалбите.

Мутрата, понеже толкова му стига капацитетът, говори за медицинските мерки. А всъщност Президентът посочи ограничаването на свободата на словото и липсата на икономически мерки за най-уязвимите. Типичено популистки, Борисов извърта нещата и говори глупости на търкалета. Всички ни сочели за пример /не се разбра положителен или отрицателен/.

Положението можело да се удължи дори до година. Трябвало да си продадат майбаха и мерцедесите и да платяли. Ама, Борисов, те твоите приятели Домусчиев и прочие имат такива коли. Обикновените бизнесмени имат кредити, не майбах.

Щели да стискат парите, да имало за пенсии. А, бе, Мутро, защо не стискахте милиардите за таралясниците, дето авансово ги дадохте на САЩ? Защо не стискате от заплатите си?

Този на снимката ни управлява при криза! Господи, пази българите!

Елена Гунчева

loading...