ТОЗ НЕФЕЛНИЯ ЩЕ МЕ ПОБЪРКА! ОНИЯ ОТ ЩАБА И ПРАВИТЕЛСТВОТО ГИ МРАЗЯ, НО ВАС, КОИТО ГИ НАМИРАТЕ ЗА ПРАВИЛНИ, ВИ ПРЕЗИРАМ!

Владимир Павлов:

Ееееее, снощи колко от вас случайно попаднаха на вечерното театро?

Пича живеел без заплата, едвам устисквал кълките, ама щял да ни спаси от спестяванията ни, щото сме се разпищолили и 46 пъти ходим на ден до магазина да плюскаме и за пукница…! И той качил към 20 оки от залежаване, скоро не бил ходил в другите области, има няма от 7-8 часа, та да види как всички били по улиците да си бъркат по носовете и да разпъват масали по сокаците.

А някой от вас неблагодарници сети ли се да му каже „Браво Дженерали..!“ за това, че няма и един куц мигрант по улиците? Негова заслуга било и аз това казвам от години! Такава държавица „изгради“, че никой мигрант даже и транзит не минава от тук.

Горанов и Пеевски щели да раздадат 176 милиона помощи за микропредприятията в страната. Ама първом на тях си, щото така повелявала играта а после по приоритет на онези които имали по над 1000 фиктивни фирми, регистрирани без персонал и дейност, но с невероятен потенциал за развитие и желание за работа, разбирайте крадене и усвояване…

ЕЦБ му била обменила 2 милиарда лева по Трънския курс от Магурата, щото евраките в банките свършили, та той да им осигурил някаква далаверка за зор заман да не са валат от кризата и той нарича тази ултра сложна финансова операция „СУАП сделка на века“.

Божеее, боже… Тоз нефелния ще ме побърка!

И да не забравяте, че както предрекох още на 13 март, ще ни пуснат намордника чак когато открият ваксина за лечение, сиреч на куково лято….

Иван Иванов:

Стоя на опашката да вляза във Варна вече над 45 минути. Почти не мърдаме! За това време съм се придвижил с около 20 метра.

Жената в колата пред мен явно не издържа, излезе от астричката, нагази в банкета, скри се сред по-високите треви, тъй като и храсти няма наоколо, и се изпика.

Ей това е унижението и тормозът, тъпанари смотани! Мерките, които одобрявате са хората да не могат да излязат на чист въздух в парка, но по КПП-тата да пикаят пред очите на десетки други.

Презирам ви. Ония в щаба и правителството ги мразя, но вас, всички вас, които намирате това за правилно, ви презирам. Дълбоко! Всичките!

http://afera.bg/

 

loading...