Тоз’ пинчер Васил Иванов е точно толко разследващ журналист, колкото аз съм китайка

ГУ-ЛЮ, ГУ-ЛЮ…
Тоз’ пинчер Васил Иванов е точно толко разследващ журналист, колкото аз съм китайка.
Да не споменавам, че е с елементарно и махленско нахалство. С журналистиката си да залъгва пациентите от „4-ти километър“, щото за друго не става.
Нищо не показва репортажът всъщност, нито репортаж има, нито разследване.
Не знам що за партия е „Възраждане“ и не ме интересува, с партии не се занимавам щото имам акъл в главата.
Колкото до „къща, кола и т.н.“ както аз, така и почти всеки когато заемем някаква по-висока обществена длъжност, ще изтеглим заем и ще си купим такива ако нямаме.
Няма какво да се залъгваме, че не е така. За заемът Костадин Костадинов отдавна показа документи и това всеки може да го провери.
За субсидиите, какво има да разпъваме локуми, получават ги по закон, къдет’ искат – там да ги харчат, тяхна си работа. Да им държим сметка на парите които така или иначе получават ли ?
Ама този казал онова, ама онзи казал това. Ами покажете ми някой политик, депутат и т.н. който си държи на думата, само един ми покажете, не повече ?!
Какво показва репортажа ? Нищо не показва, на Васил Иванов простащината показва, нищо повече, нищичко. Търси под вола теле с някакви селски интриги, които отдавна са омръзнали на обществото.
Да отиде с микрофона и камерата при някой, който не може да си докаже доходите, а не при някой който ги е доказал.
Кога гръмна #АпартаментГейт с недоказаните доходи, тъщи, наследства и т.н. Васил Иванов мълчеше като п*тка в н*срани гащи. “
“Домусчиев – ГЕРБ – Пеевски“ ➞ 🦃 (Васил Иванов) Журналистика ! Останалото каквото и да се каже, няма никакъв смисъл и е напълно излишно.
Думите, „репортажите“, „разследванията“ и т.н. на тези, които работят в тези „медии“ и други подобни, нямат нито стойност, нито тежест.

Когато пуякът възклине „гу-лю-гу-лю !“ и не чуе в отговор хора на 🦃 мисирките „гу-лю-гу-лю !“, се стига до писане на обяснение или уволнение…

Anitka Nikolova

ОТ ФЕЙСБУКA

loading...